Het ontstaan. Een beetje meer rust, balans en eenvoud.

Onze droom.

Een product maken vanuit een ideaal. Het is ons gelukt en hier zijn we ontzettend trots op. Door een succesvolle crowdfundcampagne is het nu mogelijk jouw eigen Socialbox te bestellen via deze site. Een mijlpaal!

En hier blijft het wat ons betreft niet bij. Door constant door te ontwikkelen hopen we ons bereik te vergroten. Wij hopen dat iedereen straks kan geniet van onze producten .In een wereld waar de druk steeds groter wordt, hopen wij jou wat meer rust, balans en eenvoud te geven.

Hoe het allemaal begon.

Mijn wekker gaat. Al 3 dagen snooze ik niet meer en ik voel dat ik trots ben op mezelf. Ik pak mijn wekker die instant verandert in mijn smartphone. Ik zie dat ik appjes heb. Ik beantwoord ze en voor dat ik het weet zit ik diep in Facebook. Ik lach, ik like en ik kijk, Nog één keer scrollen dan…

Diezelfde dag. Het eten was oké. Had snel een gerechtje opgezocht. Het zag er in ieder geval leuker uit op de foto dan in het echt. Ik post de foto op Instagram. Yeah! Likes! Het maakt me happy. Mijn vriendin zit naast me en liket mijn foto. Ze lacht in haar telefoon. Ik tik haar aan. Is dit nu hoe we onze avond gaan slijten?

Later die avond

Het was koopavond en zonder veel te zeggen liepen we de Swaak binnen. Een winkeltje midden in Utrecht waar we al een tijdje niet waren geweest. We kochten een schetsboek en een potlood.

Die avond tekenden we de eerste lijnen van de Socialbox.Een houten box die je op een vriendelijke manier uitnodigt je telefoon even weg te leggen. Een box die door zijn organische lijnen rust en warmte uitstraalt.

Dit is gelukt en daar zijn we trots op. Wij hopen dat je door dit verhaal meer wil weten over onze Socialbox, er misschien één wil bestellen of een ander tof idee hebt gekregen.

Je kan altijd contact met ons opnemen.

Add to cart