Vrijhaven Zwier en de Socialbox.

De perfecte offline beleving.

Wat een prachtig proces met een mooi eindresultaat. Zo mogen we de samenwerking tussen Vrijhaven Zwier en de Socialbox de afgelopen weken toch wel noemen. We zijn erg trots dat we met de Socialbox onderdeel mogen zijn van de offline beleving van Zwier. Een heerlijke plek waar rust, aandacht en eenvoud vanzelfsprekend is.

Heerlijke plek waar rust, aandacht en eenvoud vanzelfsprekend is.

Hoe het allemaal begon.

De connectie vond plaats op instagram. En dat voor een product dat inzet op offline zijn? Ja! Het is ironisch maar met een klein bericht via instagram kwam een mooie samenwerking op gang. Vrijhaven Zwier is gebouwd op dezelfde idealen als de onze. Het voelde dus snel vertrouwd.

Wat is het resultaat?

Je kan een Socialbox vinden in de tenten, het restaurant en in de winkel. Daarnaast zijn we samen met Zwier begonnen met het uitwerken van een box voor de zakelijke markt. Offline meetings zodat je snel en efficiënt kan vergaderen. Dat is toch perfect!?

En voor de toekomst? 

Er is een basis gelegd voor een nauwe samenwerking. De zakelijke box zal binnenkort gelanceerd worden. Daarnaast stelt Zwier haar locatie ter beschikking voor onze productfotografie.

Vrijhaven Zwier is een heerlijke plek waar je echt even tot rust komt. Met de Socialbox hopen we hieraan een beetje te kunnen bijdragen.

Lees meer over de samenwerking op de site van Zwier: https://zwier.nl/zakelijk/

Add to cart