Als Startup op een beurs. Het werkt!

Onze Socialbox is een startup, dat mogen we toch wel zeggen. We doen er alles aan om te zorgen dat ons product in de schijnwerper staat. We gebruiken alle bekende platformen op het wereldwijde web. Toch gaat er niets boven een ‘ouderwetse’ beurs. Wij gingen met onze startup naar de Showupbeurs. Het werd een succes. 

 

2 dagen knallen. 

Sales is niet onze hobby. We vinden het moeilijk om ons ertoe te zetten. Bellen, mailen, afspraken, deals maken, afgewezen worden. Sales is een vak, een moeilijk vak. Een beurs is een perfecte manier om de schroom van je af te zetten. Twee dagen lang ben je met honderden gelijkgestemden bezig jouw product aan de man te brengen. Op iemand afstappen is dan ineens niet meer zo moeilijk en misschien zelfs wel leuk. 

 

Je hoort erbij. 

Superleuke mensen ontmoet, inspirerende gesprekken en supermooie producten gezien. Je bouwt samen de beurs op en ruimt het ook samen weer op. Ik gaf het al even aan. Het teamgevoel op een beurs is overweldigend. Wij hebben het geluk dat we geen directe concurrenten hebben, misschien is het gevoel dan anders. Maar voor ons geldt: Wil je vrienden maken, ga naar een beurs. 

 

Een grote stap voor ons. 

We hebben ons laten zien. We horen erbij. De Socialbox heeft, door naar de Showup beurs te gaan, een stap gezet. We merken dat we aandacht krijgen. Zo willen media graag over ons schrijven, hebben we mooie retailers kunnen aanschrijven en belangrijker: we hebben een hoop nieuwe energie gekregen om de volgende grote stap te zetten.

We hadden niet kunnen denken dat een ‘ouderwetse’ beurs zo’n groot verschil kon maken. Op naar de volgende… 

 
Add to cart