We staan erin! De Socialbox in de LINDA.

Ik kwam thuis van mijn werk. Ja, Lobke en ik werken allebei naast onze baan als Socialboxer. Ik kwam dus thuis en er lag iets op de mat. Waarom ligt er een LINDA op mijn mat dacht ik? Dat kan maar één ding betekenen. We staan erin! 

Ik pakte de LINDA op en begon gelijk te bladeren. Eerst kon ik het niet vinden. Staan we er dan toch niet in? Het was een heerlijk spannend moment. En daar, opeens op pagina 19, een bekende foto. Dat is de foto van de box! Onze box! 

“Kluisarrest” staat erboven. Geinig gevonden. Onder de kop: “De Socialbox is een kluisje waarin je je telefoon(s) opbergt, om te voorkomen dat je er non-stop naar loert!” Een toptekstje, lekker to the point. Overigens is het niet echt een kluisje, wij zouden het eerder gewoon een box noemen, maar ik zeur niet want: WE STAAN ERIN! 

Een klein beetje googlen leert ons dat de LINDA een bereik heeft van meer dan een miljoen mensen. Onze missie verspreiden is het doel, en dan is dit natuurlijk een echte opsteker! 

Op Linda.nl kan je de decembereditie van de LINDA kopen of natuurlijk ergens bij jou in de buurt. Op pagina 19, onder een katervrije wijn en naast een advertentie van LINDA radio staat ons kleine maar zeer fijne stukje. Veel leesplezier! 

Add to cart