Het Coronavirus. Wat nu?

Het Coronavirus. Een kleine update vanuit de Socialbox. Het meest belangrijke is dat wij gezond zijn en we hopen natuurlijk dat jullie dat ook zijn.  Wat ons bedrijf betreft: We hebben genoeg voorraad en ons verzendproces is klein dus we kunnen in principe de orders nog steeds goed verwerken. 

Hoe wordt mijn Socialbox verzonden?

Jouw Socialbox wordt met PostNL naar jou verstuurd. Het Coronavirus verspreid zich niet via post of pakketpost. U hoeft dus niet bang te zijn dat u het virus oploopt via de bestelling. 

Extra informatie van PostNL: De pakketten worden niet meer overhandigd. De bezorger houdt 1,5 meter afstand van de ontvanger. De bezorger belt aan en zet de zending op de grond klaar, hij of zij wacht op afstand tot de ontvanger deze in ontvangst neemt. Bij nat weer zal de bezorger aanbellen en de zending in de hand houden. Zodra de ontvanger opendoet vraagt de bezorger om afstand te nemen en zet hij of zij de zending over de drempel en droog binnen.

Volgens de eerder aangekondigde maatregel tekent onze bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst door de laatste 3 tekens van de legitimatie te noteren.

Wat doen jullie om besmetting te voorkomen?

Wij werken thuis. Gelukkig hebben wij een noodvoorraad in huis en kunnen dus de orders vanuit huis verwerken. We wassen onze handen voortdurend en zorgen dat we niet onnodig naar buiten gaan.

Wat is de levertijd van jullie orders?

We verwerken alle orders en brengen deze 1x (op vrijdag) naar een PostNL punt bij ons in de buurt. Houd er dus rekening mee dat uw order er iets langer over kan doen dan u gewend bent.

Wat doen jullie verder in deze crisis?

We houden alle aanbevelingen van het RIVM en de overheid nu goed in de gaten. Op dit moment zijn we druk aan het brainstormen of we als bedrijf extra kunnen bijdragen. Heb jij ideeën? Neem dan contact met ons op. Dit kan natuurlijk ook bij alle andere vragen.

Let goed op elkaar, ik reken op jullie. 

Dat is wat de minister president aan ons heeft gevraagd en wij voelen ons daar door aangesproken. We weten zeker dat de kracht van het collectief ons door deze crisis heen loodst. 

Add to cart