Niet zomaar een bloemetje voor moederdag…

Socialbox moederdag
Moederdag is dit jaar even anders. Wij vinden het moeilijk onze moeders niet even een knuffel te kunnen geven. Wij houden van onze moeders. Toch is het belangrijk dat we de 1,5 meter in stand houden. Dat vonden wij ook. Dus al snel was de vraag. Gaan we dan een bosje bloemen laten bezorgen?

Dopper had een goed idee

Bloemen krijgen is altijd leuk, of je ze nu persoonlijk kan geven of niet. Toch voelde het voor ons niet persoonlijk genoeg. Het voelde iets te makkelijk. En toen verscheen Dopper met de moederdagactie genaamd: ‘flessenpost’.  Je kan een handgeschreven kaart in de Dopper laten stoppen en deze dan als flessenpost bij je moeder laten bezorgen. Wat een tof idee. 

Laten we een box gaan beschilderen

Omdat wij met de Socialbox ook graag moeders blij maken probeerde we net als Dopper de Socialbox op een creatieve manier te koppelen aan moederdag. Een Socialbox geven is al superleuk, het staat voor rust en tijd voor jezelf. Toch wilde we iets extras doen. Tijdens onze brainstorm waren bloemen toch een terugkerend thema. En toen kregen we het idee. Een superidee al zeggen wij het zelf. Laten we een Socialbox single beschilderen met bloemen. 🙂

Doe je mee?

Nu hebben wij daarin een kleine creatieve voorsprong. Lobke is illustrator en zet met één penseelstreek een levensechte bloem op de box. (Misschien heb jij bij jouw Socialbox wel een speciaal geïllustreerd kaartje van haar gekregen.) Toch hebben wij het idee dat ook jullie dit kunnen doen. Bestel een Socialbox en get creative! Misschien ontdek je wel een verborgen talent. 

Meer samen werken met illustratoren!

De komende tijd zullen we steeds meer van deze custom beschilderde boxen gaan aanbieden. In samenwerking met lokale illustratoren gaan de mooiste en meest unieke Socialboxen ontstaan. Een klein kunstwerkje voor jouw smartphone. We zouden bijna willen zeggen: Wie wil dat nu niet?
 
Houd onze site en Instagram goed in de gaten. Naast onze moederdagactie en de custom illustratorboxen zijn we namelijk ook bezig met het uitbreiden van onze collectie. Spannend!!
Add to cart