De Socialbox in 2020. Productontwikkeling.

De Socialbox Keramiek
Wat een jaar is 2020. Een bijzonder jaar die we niet snel zullen vergeten. De vraag is nu: Hoe zal 2021 eruit gaan zien? De Socialbox is klaar voor de toekomst. Samen met ons Utrechtse collectief van makers en creatieven hebben we de Socialbox een boost kunnen geven. 

Een boost?

Yes! We zijn hard bezig geweest met onze producten te verbeteren, onze collectie uit te breiden, onze inkoopprijzen gunstiger te maken en ons collectief uit te breiden. En we kunnen met trots zeggen dat dat is gelukt!

Laten we beginnen met de productontwikkeling. Kan je daar wat meer over vertellen?

Zeker! We zijn een samenwerking gestart met HUSK. Een lokaal Utrechtse onderneming die gespecialiseerd zijn in keramiek. Ja, je hoort het goed: De Socialbox single zal heel snel in keramiek beschikbaar worden. Zo kunnen we bijvoorbeeld de Socialbox aanbieden in verschillende trendkleuren. 

Wow! Wat tof! Zijn er nog meer ontwikkelngen?

Er is nog een product dat in ontwikkeling is: De Sleave. Dit is een telefoonsleeve die straling tegen gaat houden. Zo maken we van de Socialbox een alledaags product. Heb je even geen behoefte aan appjes, telefoontjes en wil je even onbereikbaar zijn? De Sleave is er voor jou!
Productontwikkeling Sleave

Wanneer is de Sleave te bestellen?

Op dit moment leggen we de laatste hand aan het ontwerp, het materiaal en zijn we hard op weg naar het eerste werkende prototype. We hopen de Sleave tijdens onze productlaunch te laten zien aan de wereld. 

Komt er een productlaunch? 

Ja! Leuk toch? We nodigen iedereen uit die onze nieuwe producten wil zien om naar onze launch te komen. Er zullen sprekers zijn, productreleases en uiteraard (op gepaste afstand) een drankje worden gedronken. 

Verder nog nieuws?

Nou.. Tot slot willen we met het hele team van de Socialbox zeggen dat we 100% klaar zijn voor de toekomst. Wil je de box inkopen, geven als relatiegeschenk of gewoon lekker voor jezelf aanschaffen? Wij staan voor je klaar 🙂 !  
Add to cart