Offline ontspannen na of zelfs tijdens je werk

Lobke werken met Socialbox single essen

Tijdens je werk in een flow raken zodat je de wereld om je heen vergeet. Het voelt alsof je de wind in de rug hebt en je verzet bergen werk. Een staat van flow bereiken gaat vaak vanzelf. Je bent bezig met een taak die zo goed bij je past dat het werk je eigenlijk geen moeite kost. Sterker nog: Het geeft je energie!

Babe you got this!
Wij zijn begonnen in een boek: Babe you got this. Een heerlijk zelfhulpboek. In korte duidelijke stappen ga je opzoek naar die taken die jou in een flow laten raken. De angst: “Ik ga die staat van flow nooit bereiken”, slaat om in berusting: “Dit gaat mij ook lukken!”. De vraag was simpel: “Waardoor raak jij in een flow?” Wij schreven woorden op als: Ideeën uitwerken, schrijven, fotograferen, maar ook: in de bergen wandelen en mineralen zoeken in beekjes. Je helemaal thuis voelen in je eigen lichaam en omgeving. Het kan!

De Socialbox single
Werken is ook vaak allesbehalve flow. Het kan soms voelen als een struggle. Omdat wij dat ook zeker voelen dachten we aan een product dat ons en jou kan helpen om tijdens je werk weer even te connecten met jezelf. Waar wordt ik ook alweer gelukkig van? Maar ook: Laat ik deze taak in alle rust en controle afronden en weetje wat? Ik zet er een lekkere kop thee bij. Laten we er een momentje van maken. Om dit momentje te starten en extra kracht te geven maakten wij voor jou en voor ons de Socialbox single. Een Socialbox waar jouw telefoon onder kan en waarop je een kaarsje kunt aansteken.

Een ritueel geeft ruimte
Hoe zorg je er nu voor dat dit ritueel ook werkt? We maakten de Socialbox single uit één stuk essen hout of walnoot hout. Dichtbij de natuur en daardoor dichtbij jou. Voel het hout in je handen en kijk naar de nerfstructuur. Door te focussen op de schoonheid van de details ben je meer in het moment. Leg je Socialbox over jouw telefoon en kies een geurkaars. We maakten verschillende duurzame geurkaarsen om jouw ritueel kracht te geven. Steek het kaarsje aan. Wij vinden het heerlijk om dan eventjes naar het vlammetje te blijven kijken. Waar ben jij dankbaar voor?

We zijn er voor je
Dat gevoel kregen we uit het boek: Babe you got this en die boodschap willen wij van de Socialbox jou ook graag geven. We snappen je en misschien kunnen we jouw leven samen iets meer ontspannen maken. Wist je dat: Onze Socialbox singles nu ook in porselein te bestellen zijn? Kleur doet zoveel met onze emoties. Kies de kleur die bij jou past!

De verborgen kracht van de Socialbox single.
Stiekem maakten we de Socialbox iets hoger zodat er ook twee telefoons onder kunnen. Is jouw hoesje niet te hoog dan kan je jouw ritueel delen met je partner of met een vriend. Heerlijk een offline moment. Omdat je als mens al helemaal compleet bent! 🙂

Add to cart