Je hoeft nu even niet bereikbaar te zijn.

Socialbox als cadeau

De feestdagen zijn een moment van rust. Dat vinden wij tenminste. Even terug naar de basis van het leven en weten dat je houdt van jezelf en de mensen om je heen. Als werkgever gun je dit natuurlijk aan al je medewerkers. “Je hoeft nu even niet bereikbaar te zijn voor werk”, is wat ons betreft een perfecte eindejaarsboodschap.

Een mooie boodschap op een mooi moment.

We willen graag onze business laten groeien en hebben daarvoor professionals in dienst die helpen bij het bereiken van zakelijke doelen. Toch is er ook steeds meer ruimte voor de mensen in en buiten de organisatie. “Hoe gaat het echt met je?” Connectie maken met je medewerkers en laten zien dat je hoopt dat ze helemaal gelukkig zijn op en buiten het werk. Wat is nu een mooier moment dan dit vertellen aan het einde van het jaar rond de feestdagen?

Een cadeau dat iets vertelt

Spullen met een herinnering zijn de mooiste dingen die een mens kan hebben. Een herinnering ontstaat als je bijvoorbeeld een bijzonder cadeau krijgt met een mooi persoonlijk verhaal. Omdat wij dit soort cadeaus met een herinnering graag weggeven hebben we de Socialbox als relatiegeschenk ontworpen en bedacht. Geef de Socialbox in een kerstpakket of los aan een goede vriend of zakenrelatie.

Het werkt!

De Socialbox bestaat nu 2 jaar en in de afgelopen twee jaren hebben we het succes van de Socialbox als sociaal cadeau mogen ervaren. Het is een moment waar nog lang over nagepraat zal worden. Laats kregen we een bericht van iemand die een box gaf aan een zakenrelatie met een zelfgeschreven kaart erbij: “Laten we een duurzame relatie starten.” Het werd een groot succes. Er werd heerlijk gegeten en omdat de telefoons even in de Socialbox werden gelegd werd er ruimte gegeven om zaken goed te bespreken!

Het Socialbox kerstpakket

Omdat we graag willen dat iedereen kan genieten van een offline kerst hebben we kerstpakketten samengesteld. Samen met duurzame merken en ontwerpers als Return to Sender, Fairtrade, Oxfam en Piet Heijn Eek hebben we pakketten samengesteld voor iedereen die graag een duurzaam, actueel en vooral uniek kerstpakket wil geven of krijgen.

Kijk in onze winkel voor alle pakketten en neem vooral contact met ons op als er iets niet duidelijk is.

Add to cart