• Verzending binnen Nederland en België
  • Elke Socialbox is handgemaakt
  • Verpakt en verzonden met aandacht

De Socialbox als relatiegeschenk.  

Een duurzaam, luxe cadeau met een uniek verhaal. 

De Socialbox. Het perfecte cadeau.

Een cadeau geven is het mooiste wat er is. Dat vinden wij van de Socialbox in ieder geval wel. Het plezier van een mooi passend geschenk zoeken, het verpakken, de spanning bij het geven en de vreugde bij het uitpakken. Wij geven de Socialbox ook vaak aan onze relaties. Het is een prachtig cadeau met een mooi formaat en een goed verhaal. Het gaat over connectie maken, in het ‘nu’ zijn en zelfontwikkeling. Maar ook over warmte, vriendschap en natuur. Terug naar de basis waar aandacht voor elkaar en voor jezelf weer belangrijk is. 

De Socialbox als relatiegeschenk is een duurzaam, luxe cadeau met een uniek verhaal. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je kan altijd contact met ons opnemen of natuurlijk jouw Socialboxen via deze website bestellen. (Op onze site vind je de retailprijs incl. btw. Voor bestellingen boven de 5 boxen geven we 10% korting.)

Jouw logo op de Socialbox!

Het is heel simpel. Bij bestelling van 20 Socialboxen kan jouw logo op de verpakking van de Socialbox gezet worden. Dat maakt het geven van de Socialbox nog persoonlijker. Vanaf 50 boxen kunnen we zelfs het logo in de Socialbox laseren. Het enige dat nodig is, is het logo in het juiste bestandsformaat (.eps of .ai) naar ons te mailen en wij zorgen dat deze op een subtiele zichtbare plek op de Socialbox komt. 

Elke Socialbox met aandacht verpakt en verzonden. 

Elke Socialbox krijgt een eigen wikkel en een uitlegkaart. Het geven van de Socialbox is dus erg gemakkelijk. Wij zorgen ervoor dat elke Socialbox met zorg en aandacht wordt verpakt en verzonden. Het enige wat jij nog moet doen is het relatiegeschenk overhandigen. En dat is natuurlijk het allerleukst. 

Wil je meer informatie over de Socialbox als relatiegeschenk? Je kan altijd contact met ons opnemen. 

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin