Over het hout

Jouw Socialbox is gemaakt van essen of walnoot. Dit zijn houtsoorten die uitermate geschikt zijn voor het maken van Socialboxen. Naast dat ze verschillen in nerf en tekening is de essen een iets zachter houtsoort.

Al ons hout komt uit verantwoorde bossen. Daarmee voorkomen we dat we de aarde extra belasten. 

Natuurlijk blijft het zonde als je zelf de Socialbox weinig gebruikt. Ben je een offline pro geworden? Geef jouw Socialbox dan aan een ander die hem goed kan gebruiken.

Wat is dat stickertje?

Sommige van onze producten branden we met een klein stickertje. Dit is hetzelfde stickertje dat je ook wel eens op een appel ziet zitten. Geen zorgen, dit stickertje is helemaal duurzaam. 

Olie en onderhoud jouw Socialbox zelf!

Onze producten bestaan uit pure, natuurlijke materialen. Dat betekent dat we geen lijm of andere zaken toevoegen aan onze boxen. We verkopen twee varianten van onze Socialboxen: Een Socialbox die is nabewerkt met duurzame olie en onze extra-eco Socialbox die we zonder olie leveren.

Heb jij een on-geoliede Socialbox en wil je graag de effecten van olie op jouw Socialbox zien? Koop dan eens speciale lijnzaadolie of zoek eens op hout impregneren met olijfolie en olie zelf jouw box! Het is heel simpel. Doop een doek in een beetje olie en verdeel de olie gelijkmatig over het hout. Laat het goed drogen en herhaal het proces een keer voor het beste resultaat. 

Duurzame tip: Gebruik de on-geoliede Socialbox vaak. De natuurlijke oliën in de huid zorgen uiteindelijk ook voor het oliën van de box! 

Video afspelen
Add to cart