Verzendkosten

Waar verzenden jullie naartoe?
We verzenden naar alle landen in de Benelux. Dit betekent dus Nederland, België en Luxemburg. We rekenen wel andere verzendkosten. Naar België rekenen we 14 euro per verzending. Dit is zoveel omdat we zeker willen zijn dat de bestelling aankomt en daarom track en trace toevoegen aan de verzending. 

Welke verzendkosten rekenen jullie?
We rekenen de verzendkosten die PostNL heeft vastgesteld. Dit betekent voor bestellingen binnen Nederland 4 euro voor een brievenbuspakket en 6,75 voor een gewoon pakket. Je kunt ook altijd jouw Socialbox ophalen op ons kantoor. Zo bespaar je de verzendkosten. Stuur je wel even een mailtje van tevoren? Dan maken we een afspraak. Ophalen kan op de Ravellaan 96 in Utrecht. 

Bezorging

Wat zijn de levertijden van de Socialboxen?
We proberen jouw Socialbox zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen. Elke box wordt met de hand gemaakt en omdat we niet met enorme voorraden werken kan dit betekenen dat je soms meer dan een week moet wachten op je eerste Socialboxmoment. Vind je dat jouw Socialbox inmiddels al wel aan had moeten komen? Stuur ons gerust een mailtje. We reageren vaak binnen een uur! mail@desocialbox.nl

En met de feestdagen?
Het is druk bij PostNL. Dat is duidelijk :). Wij kunnen hier niet veel aan doen. Zorg ervoor dat je ruim op tijd jouw Socialbox besteld zodat je zeker bent van geslaagde feestdagen. In principe hanteert PostNL één dag levertijd, maar dit kan soms dus wel eens langer zijn. Neem met ons contact op als je vragen hebt over jouw bestelling. 

Kan ik de Socialbox ook laten bezorgen bij iemand anders?
Zeker! Vul dan bij de verzendgegevens de adresgegevens van de ontvanger in maar bij de factuurgegevens jouw eigen gegevens. Zo betaal jij de Socialbox maar wordt de box ergens anders bezorgd. Superleuk als verassing. NOTE: Elke verzending krijgt een handgeschreven kaart. Is jouw Socialbox een cadeau? Geef dit aan in het opmerkingenveld zodat we de kaart aan de juiste persoon toeschrijven. 

Retour

Kan ik mijn Socialbox retour sturen?
Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat je niet tevreden bent met jouw Socialboxproduct of dat het niet is wat je had verwacht.  Er zijn een paar voorwaarden aan het retour sturen van jouw Socialboxproduct. 

– Het product moet onbeschadigd zijn.
– Het product mag niet gebruikt zijn. 
– Het product moet volledig zijn.
– Het product moet binnen 1 maand geretourneerd worden. 

Ik voldoe aan de voorwaarden. En nu?
Je kan jouw Socialboxproduct opsturen of langs brengen. Opsturen kan naar: kruisdwarsstraat 19, 3581GL in Utrecht. 

BELANGRIJK: Stuur een mailtje naar: mail@desocialbox.nl met jouw contactgegevens voorafgaand aan de retourzending. De kosten voor de retourzending zijn voor de koper. 

Je kan jouw product ook bij ons langs brengen. Zo bespaar je de verzendkosten. Laat je ons even weten dat je komt? Je kunt een afspraak maken. Mail daarvoor naar: mail@desocialbox.nl. 

Voor andere vragen of vragen over ons retourbeleid kan je altijd contact met ons opnemen.

Wachtlijst/product uitverkocht

De Socialbox die ik wil is uitverkocht. En nu?
Ai, je hebt net de stap gemaakt om een box te bestellen is deze uitverkocht. Niets is zo vervelend dan te moeten wachten. Het is goed te weten dat we constant bezig zijn met het aanvullen van onze voorraden. Stuur ons even een mailtje en misschien ontvang je jouw Socialbox eerder dan je denkt :). 

Maakproces

Hoe wordt de Socialbox gemaakt?
Dat is de goede vraag en misschien wel de magie van ons product. Onze box wordt met de hand gemaakt uit één stuk hout. Geen lijm of andere toevoegingen. Allereerst wordt het hout uitgezocht. Dit gaat zorgvuldig want we willen alleen werken met de mooiste stukken. Vervolgens zagen we de stukken op maat om ze vervolgens uit te frezen met een CNC machine. Een CNC machine is een machine die computergestuurd kan frezen. Hierdoor ontstaat het mooiste resultaat. Nadat de boxen zijn uitgefreesd worden ze met de hand geschuurd en geolied. Elke box is dus uniek en met zorg gemaakt. 

En hoe worden de kaarsen gemaakt?
Voor de kaarsen werken we samen met Brandt kaarsen uit Utrecht. In de kleine kaarsenmakerij wordt elke kaars met de hand gegoten. De geuren worden nauwkeurig uitgemeten en toegevoegd aan de kaars. Een prachtige toevoeging aan onze producten. Vind je ook niet? 

En het drukwerk?
Voor het drukwerk werken we samen met Drukkerij Libertas Pascal uit Utrecht. Zij staan voor kleinschalige drukwerk met hoge kwaliteit. Wij laten al ons drukwerk maken op papier gemaakt van tomatenpulpresten uit Nederland. 

Pijsopbouw

De Socialbox is duur
Die feedback krijgen we regelmatig. Maar is de box wel duur? We vinden het belangrijk dat onze boxen door lokale ondernemers wordt gemaakt. Jouw Socialbox is dus echt 100% Nederlands design. Goed om te weten: Hoe meer mensen de Socialbox omarmen hoe meer wij de prijs kunnen verbeteren. Elke euro die wij verdienen vloeit terug in het verbeteren en verduurzamen van het maakproces. 

Wat krijg je ervoor terug?
Elk uur dat jij offline bent kun je besteden aan het laten uitkomen van je dromen. Dat is toch onbetaalbaar? Je moet de Socialbox dus echt zien als een investering in je eigen leven of in het leven van een ander. We krijgen feedback van gebruikers die door de Socialbox financieel grote stappen hebben gemaakt. Dit kan jij ook! 

Duurzaamheid

Is de Socialbox duurzaam?
Een goede vraag. Wij willen de Socialbox 100% duurzaam maken. DIt betekent dat het maken van de Socialbox de wereld niet mag belasten. Sterker nog: We willen dat de Socialbox de wereld en het klimaat verbetert.

Lukt dit?
Het is best wel moeilijk om als klein bedrijf helemaal duurzaam te zijn en financieel concurrerend te blijven. Het is goed om te weten dat we werken met FSC gekeurd hout, we alleen werken met natuurlijke materialen, onze kaarsen worden gemaakt op basis van soja en dat ons drukwerk gemaakt wordt van tomatenpulpresten uit Nederland. 

Waar kunnen jullie meer verduurzamen?
Onze boxen worden nu gemaakt van hout. En dat is belastend. We zijn hard bezig om onze boxen te maken van een duurzamer materiaal. 

Sociaal duurzaam
Duurzaamheid is een groot begrip. Je kunt bijvoorbeeld ook een duurzame relatie aangaan met iemand. Wij denken dat balans in online en offline de wereld beter maakt. In de offline momenten zullen socialbox gebruikers op duurzame ideeën komen om de wereld beter te maken. In ieder geval zijn we dus sociaal en maatschappelijk duurzaam.

Add to cart